Използвайки нашия сайт, вие приемате някои бисквитки да бъдат изтеглени от вашия браузър и устройство.

Introduction » НОВОСТИ И АКЦИИ » Светът на цветята върху платно Изкуството на природата


Светът на цветята върху платно Изкуството на природата

Колекция Нежни докосвания

 


0x
Наличност: В Вашия дом за 5 - 7 работни дни
Номер на продукт.: XOBMDFL027E1
Тема: цветя
Цвят: бял
Най комбинации: бяло-синьо-сиво
1. Изберете размер 1
Цена без ДДС : 42.42 лв
Цена с ДДС (20 %):
50.90 лв

into the basket:
   

Как да разположите изображения на бели и златни цветя в дома си?

Когато избирате произведения на изкуството за дома си, е важно да вземете предвид няколко фактора. Едно от най-новите попълнения в нашата селекция от декорации за стена върху платно е колекцията "Нежни докосвания", която ще внесе красотата на бели и златни цветя в интериора ви. Предлагаме ви няколко препоръки как да разположите този вид домашен аксесоар, така че той да се превърне в истинско бижу в дома ви.

1. Изберете подходящата стая

Преди да започнете да поставяте картината с цветя, помислете в коя стая да бъде разположена тя. Картините от колекцията "Нежни докосвания" са подходящи за дневната, спалнята, трапезарията и дори за офиса. Изберете стаята, в която ще можете да им се възхищавате най-много.

2. Изберете правилното разположение

Разположението на картината е ключов фактор при обзавеждането на дадена стая. Можете да я поставите над дивана, леглото, камината или бюрото. Вземете решение в зависимост от това какво искате да подчертае декорацията. Ако я поставите над камината, тя ще внесе топло и уютно усещане в стаята, докато поставянето ѝ над масата може да създаде елегантна атмосфера.

3. Комбинирайте с аксесоари

Искате декорацията да изпъкне още повече? Комбинирайте я с аксесоари в бели и златисти цветове. Възглавници, одеяла или вази могат да придадат единен вид на стаята и да подчертаят красотата на дизайнерското изображение.

4. Емоционално въздействие

Не забравяйте и емоционалното въздействие. Колекцията "Нежни докосвания" предизвиква чувства на радост, щастие и спокойствие. Поставете изображенията от нея така, че да можете да им се любувате в моментите, когато искате да си припомните простите радости на живота.

Тези картини са не само произведение на изкуството, но и приятно допълнение към атмосферата в дома ви. С помощта на тези съвети можете да ги разположите така, че да се превърнат в истинско бижу в интериора ви.

Views and questions VISITORS

No comments so far. Add your comment or question as the first.

Created by the system www.fast-webshop.com

ZjNkZWU
Популярни продукти
Накратко: 0
Всичко в кошницата